LOGIN
SENASTE NYHETER
INTERVJU MED NISSE
Tjänare Nisse. Hur mår du såhär nu efter sommaren när hösten börjar slå in?
- Hej du! Jag mår kanon även fast det är trist att den här "jätte varma" sommarn är slut. Nu behöver man inte ha dåligt samvete för man sitter inne och spelar dator.

En fråga som alla säkert ställer sig. Vem är tjejen bakom skärmen?
-Jag är väl en helt vanlig tjej som egentligen heter Sofie. Jag är 19 år och bor i Norrköping.

Vad gör du när du inte sitter framför datorn och nöter cs?
- Då är jag mest med pojkvännen, men träffar även mina vänner då och då. Precis som de allra flesta gör skulle jag tro.

Hur länge har du spelat och vad fick dig att börja?
- Det var min bror som fick mig att börja spela. Jag har alltid spelat massa olika dator- och tv-spel med mina bröder och det var någonting i cs som fick mig att fastna. Jag tyckte det såg roligt ut och första gången jag satte mig för att prova gick det rätt bra så det blev roligare och roligare för varje gång, sen blev man fast. Det var väl kanske 4 år sedan om inte mer. Men jag har tagit en del uppehåll osv, så man kanske kan säga att jag har spelat cs i 2-3 år sammanlagt.

Ditt nick är ganska underligt just för att du är tjej och nickar Nisse. Vart fick du den idén ifrån?
- Det började för jätte länge sen när jag inte hade en egen vent utan hängde på en public vent. Då kom det alltid in massa småkillar och höll på för man var tjej och nickade "Sofiee". När dem blev för jobbiga blev det bara att jag nickade nisse på vent och sen dess har alla kallat mig för nisse bara :)

Som bekant så spelar du nu i EYEBALLERS. Hur ser din tidigare spel historik ut?
- Jag har inte spelat i så många klaner förut. Det är inte förrän nu på senaste tiden som jag har börjat synas lite mer på scenen. Jag har spelat i Bevara.female och Code6 bl.a. Men jag har även varit standin för MYM.female på Dreamhack vinter 06 och standin för Les Seules på ESWC 07.

Ni har ganska nyligt fått en ny lineup, hur tycker du att det funkar och hur ser framtiden ut för er?
- Vi har ännu inte kunnat hitta spelare som passar så vi letar fortfarande. Vilket är väldigt svårt eftersom det inte finns så många bra tjejer utan klan. Det är inte bara spelmässigt de måste passa, utan även utanför spelet. Så det blir svårt att svara på den frågan nu, time will tell..

Hur funkar eran nya lineup jämför med den gamla?

- Den frågan får du ställa när vi har en full lineup.

Hur ser laget ut nu och hur kan du beskriva dina medspelare?

- Just nu är det jag, Fiido och pinglan i den ordinära lineupen.
Fiido är vår ingame leader, hon snackar mycket och läser av spelet, det klarar hon av galant. Pinglan är en riktig teamplayer, man vet alltid var man har henne och hon skjuter alltid tillbaka på motståndarna.


Kommer vi att få se eyeballers på någon större tävling inom den närmsta framtiden?
- Vi ska försöka ta oss till Dreamhack nu i vinter. Jag vet inte riktigt vad det är mer som kommer upp efter det.

Vad är den ultimata gaming-upplevelsen för dig?
- Det måste nog vara när jag var standin för Les Seules på ESWC 07 och spelade scenmatchen mot unFinished. Det var något jag aldrig hade gjort tidigare, och allt kändes så himla proffesionellt. Ett plus var att de flesta i publiken hejjade på oss så de skrek på oss så fort vi vann en runda!

Vad är ditt bästa och värsta gaming minne?
- Oj svår fråga.. De värsta gaming minnena är nog när en spelare i laget lämnar ens lag för ett annat precis innan tävling. Det har inte bara hänt en gång, utan två.. man undrar ju när nästa gång blir :) De bästa minnena är så många att jag inte kommer på något speciellt just nu. Men det finns väl knappt något bättre än när man har flytet på sin sida och gör massa snygga rundor, speciellt mot folk man kanske tycker mindre om ;)

Ni ska spela i ESL Major Series, hur ser du på detta?
- Jag ser det som en bra träning och ett bra tillfälle att få möta andra europeiska lag.

Hur tror du att ni kommer att funka i ESL?

- Vi kommer att provspela med olika spelare under ESL. Det blir nog svårt att komma top 3 eftersom vi inte kommer vara så ihopspelta, men inom cs är ingenting omöjligt. Alla lag kan nog ta alla om man bara har en bra dag.

Efter ESL, vad kommer ni då att sikta på?
- Om ESL slutar innan dreamhack börjar så blir det nästa vi kommer sikta på.

Har ni funderat någonting på att lägga 1.6 på hyllan och börja spela source?

- Nej nej! Isåfall lägger jag nog hellre av med cs helt. Fast så sa jag iofs när 1.6 kom ut också. Så det är sånt som vi får ta när det väl kommer till kritan. Jag är dock väldigt nyfiken på Promod om det kommer ut. Jag vet dock inte om de andra har funderat på att börja spela source, men det tror jag knappast. Isåfall lär de ju ha börjat för längesen.

Vad tycker du själv om source?
- Jag kan inte riktigt säga någonting om spelet eftersom jag aldrig har spelat det. Jag tror säkert det kan vara kul om man väl börjar spela det och har spelat det ett tag, men som det känns nu är det inget jag är sugen att börja göra. Det verkar bara jobbigt när det finns massa andra grejjer på banan och att det piper när man blir flashad!


Är det något annat spel som du gillar att spela vid sidan om CS?
Nja inte direkt när det gäller datorspel. Men jag gillar att spela "The legend of Zelda: Ocarina of time" på Nintendo 64! :)

Då vill jag tacka dig för tiden och svaren. Vi på BrutalCS önskar er en god fortsättning och hoppas på ett bra spelår för just EYE. Sista ordet är ditt!

- Tack själv! Jag vill bara hälsa till min pojkvän, du är bäst! <3

KOMMENTARER
#1
2009-01-14 04:28
bra recension :) Nisse4Ever ;)
SENASTE ARTIKLAR