LOGIN
SENASTE NYHETER
INTERVJU MED JAVAX FRÅN RZ LIVE!
Ikväll tog jag mig tid att göra en intervju med JavaX från mix-lget Hippopotamus. Bilden är skapad av style som gjort ett underbart jobb, tack så mycket!

Hejsan JavaX, Berätta lite om dig själv och dina personligheter
- Hejsan BrutalCS, jag heter Mattias Bovin. Är 18 år och ska börja trean till hösten. På min fritid umgås jag med polare och spelar CS under nicket javax.

Härligt, Hur ser din ljuva framtid ut inom CS? Ser du det som ett jobb eller som en fritids pryl?
- Just nu spelar jag det som en fritidssyssla och satsar på plugget i första hand. Om 1.6 kommer leva vidare så kommer jag förmodligen fortsätta spela det tills det dör ut och sen antingen börja med CS ProMod eller Source (i värsta fall). Men första steget i min CS-framtid ska bli att vinna RZ #25 med härliga hippo-grabbarna!

Hur ser din familj och dina vänner på det hela med dator spel? Stöttar dem dig eller tycker dom illa om det du gör ?
- Jodå det gör dem väl. Jag började spela CS med mina polare i laget "klanpucko" och dem stödjer mitt spelande till 100%. Mina föräldrar ser inget fel heller på att jag spelar CS eftersom man får träffa nya människor och skapar nya kontakter dagligen.

Vad anser du om era chanser att vinna RZ? Och vad tycker du om era prestationer så här långt?
- Oj oj oj, jag tror dem är väldigt stora. På söndag så möter vi FaxZup i WB-final en match som jag tror vi kan plocka hem lätt om allt går som det ska. Jag tycker att vi har presterat väldigt bra som ett mix-lag, men vi visste att vi hade chansen att ta dem flesta mix-lag och klaner som är här. De laget som vi fruktade mest var playzone och efter den 16-9 vinsten så kände nog vi alla att detta kan gå hela vägen.

Okej, Vad tycker du om dem andra lagens prestationer under RZ #25? är det någonting som har förvånat dig i god/dålig sikt?
- RZ #25 har i mina ögon varit ett galet skräll-LAN, networm vinner över Gamepassion (vilket dem ska ha grym kritik för!) och FaxZup har spelat väldigt stabilt. Något som inte gillas är dock att laget "Guerilla" försöker vinna på demos & rysshopp emot Gamepassion. Dålig stil i mina ögon.

Hur förbereder ni er inför morgon dagens match mot Faxzup ?
- Först och främst ska vi alla sova ut, vilket vi kan. Sen kommer nog pb att hålla i någon genomgång med positioner och taktiker etc. Men det finns inget speciellt man kan göra egentligen. Tagga, spela och vinna! Skrika mycket är dock viktigt! :)

Snabb Frågor!

Vem är din favorit spelare i CS ?
- Pop!

Vilken bana gillar/hatar du mer än andra?
- Tuff fråga, gillar mest nuke och inferno. Hatar dust2!

RZ eller DH ?
- RZ

Killar eller tjejer ? :D
- Tjejer!

Tack så mycket! sista ordet är ditt.
- Tack för intervjun BCS|AleX, jag vill hälsa till mina homeboys klanpucko, MKA och pop!

KOMMENTARER
Det finns inga kommentarer ännu :(
SENASTE ARTIKLAR