LOGIN
SENASTE NYHETER
INTERVJU MED SNOTRA
Hej Snotra. Vad gör du en varm sommarkväll som denna?
- Hej Winter! Jag sitter inne vid datorn och kollar på lite demos från DH. Analyserar och ser vad jag gjorde fel osv. så det förhoppningsvis inte händer igen.

Det är nog många som är nyfikna på vem tjejen bakom skärmen är! Kan du berätta lite om dig själv?
- Javisst. Mitt namn är då Jannice och jag är 22 år. För ca 7 månader sen flyttade jag och mina två katter hit ner till Stockholm och rakt in i Ninnis lägenhet där vi bor idag. Är för tillfället ”progamer” på heltid (eller det kanske kallas arbetslös?) men har även lite tid till att träna på gym under dagarna (vilket för övrigt är fruktansvärt jobbigt!). För övrigt så är jag en väldigt dålig förlorare, men som jag brukar säga; Man kan aldrig bli en bra vinnare om man är en bra förlorare.

Du har spelat i unFinished tidigare, kan du berätta om det och varför du slutade spela med dem?
- Jag började i uF i augusti förra året. Under hela den tiden har vi kämpat hårt med laguppställningar som kraschat gång på gång. Lyckligtvis tog Miranda sitt förnuft till fånga och valde att komma tillbaka till oss och tog med sig en grym spelare (zAAz). Med denna lineup skulle vi kämpa för att komma till ESWC.
Men så ringde min mamma och frågade vilket datum jag skulle komma hem… Då hade jag ju totalt glömt bort att min lillebror tog studenten den 8 juni och att jag givetvis var tvungen att vara hemma o fira det.. Paniken utbröt, men Miranda räddade återigen laget och in kom Aprikos som gjorde ett strålande jobb. Så jag kunde lugnt lämna spelandet åt de fem tjejerna och lita på att dom skulle fixa finalplatsen medan jag var hemma och firade min lillebror.

Efter kvalet på Inferno-Online då unFinished säkrade sin plats i turneringen nere i Frankrike så har uF tappat två spelare till fördel för dig och ipsa. Vad berodde avhoppen på? Och varför blev det just ni två som blev ersättare?
- Som jag skrev innan så var jag ju inte med pga studentfirandet. Så Aprikos spelade som en standin istället för mig. (Tack kosen!) Så min plats tillbaka i laget var som självklar. zAAz är kvar i lineupen men ska tyvärr till sitt hemland Libanon för att se sin syster gifta sig just under ESWC. Självklart tråkigt att inte få ha henne med oss till Frankrike men familjen går alltid först, och zAAz är en ung och talangfull spelare och jag tror absolut hon kommer synas på ESWC ett annat år. IpSa var ett enkelt val för många av oss. Måste erkänna att jag tvekade när jag först hörde förslaget men när jag sen kollade på vilka andra spelare som fanns i Sverige och som skulle kunna passa ihop med oss så fanns det inga andra förslag som var så klockrent som IpSa. Och shit vilken grym tjej hon är !!

Hur känns det att vara tillbaka och att nu få åka ner till Frankrike för att representera Sverige i ESWC-turneringen?
- Det finns inga ord! Det känns så jävla bra!! Det är som en dröm.

Ni har varit på Dreamhack nu i helgen. Hur sköttes evenemanget och hur tyckte du att det nya laget fungerade spelmässigt?
- Evangemanget sköttes i stort bra. Lite konstiga domslut och dåliga datorer och servrar som strulade var det som drog ner på det hela. Annars funkade allt klockrent för det mesta. Det var ett ypperligt tillfälle att verkligen få känna på laget, hur vi skulle fungera ihop under press och den korta tid vi spelat tillsammans (ca 2 kvällars genomgång) och det visade sig ju att det funkade alldeles utmärkt.


För de som inte vet så vann ju ni damturneringen på Dreamhack, hur känns det att ha vunnit över lag som Eyeballers och Megapolis?
- Det känns alltid bra att vinna! Eyeballers fick ju ta in en standin (ZeleNa) och därför visste vi att de inte skulle bli ett lika stort hot som när de hade IpSa. Men fortfarande så brukar dessa tjejer ha ett grymt TP och så har de nisse (HS-machine!). Som tur är kan inte en spelare göra laget J Megapolis överraskade verkligen, vi hade inte väntat oss så hårt motstånd av dem. Det var synd att de inte riktigt förstod regelverket och fortsatte efter många många tillsägningar att prata efter fade to black, då vi vann pga det.


Trodde ni att ni skulle komma såhär långt i ESWC-kvalet?
- Det är klart att man haft sina tvivel ibland, men jag litade starkt på att dessa tjejer skulle fixa finalplatsen och att jag sen bara kunde glassa in och åka till Frankrike ;) Jag som satt hemma och bara såg HLTV trodde att det skulle bli EYE och uF i finalen och att det då skulle kunna gå hursomhelst. När det sen visade sig att det blev uF vs Seules i finalen så var jag bombsäker på att vi skulle vinna!

Finns det någonting speciellt ni brukar göra innan tävlingar?
- Innan tävlingar taggar vi med bra musik och hög sång som tyvärr skär sig lite i andras öron ;)

Nästa utmaning blir Frankrike, hur kommer er träning se ut och vad tror du ni har för chanser?
- Det är ju inte så lång tid kvar innan ESWC så det gäller att ta tillvara på alla träningsmöjligheter som bara finns! Vi kommer i alla fall att spela nästan varje kväll nu framöver och nästa helg så kommer vi slå ihop oss i uF-huset för ett bootcamp till den dagen vi åker till frankrike.
Självklart siktar vi på topp 3 (eller topp 1 som Miranda skulle sagt) men det kommer vara många bra lag där. Men jag tror att vi har goda chanser till bra placering bara vi alla spelar på topp och låter de andra lagen göra misstagen. Vi vet att vi kan och när vi fått spela ihop oss mer tror jag att det bara kan bli bättre!

Hur ser framtiden ut efter Frankrike? Finns det en chans att du och ipsa blir kvar i laget om det går bra i turneringen? Eller kan vi vänta oss att se zAAz komma tillbaka?
- Efter frankrike blir det först och främst ett välförtjänt sommarlov. Jag kommer tex åka till Grekland i två veckor och sen börjar lite sommarjobb. Mig kommer ni få se kvar i unFinished, uF är som min familj. Bor tillsammans med Ninni, är tillsammans med Ibbe som spelar i male-teamet så jag har som ingen annanstans att ta vägen ;)
Vad som händer annars, det får framtiden utvisa.

Då får vi avsluta och tacka för ditt tålamod! Stort grattis till vinsten och lycka till i Frankrike! Sista ordet blir ditt…
- Tack själv!
Först vill jag tacka våra sponsorer auroragroup.se med Razer, Speed-Link och A-style. www.thcca.com. Tack till Yonge som aldrig ger upp om oss och hela tiden lär oss något nytt och Ibbe för allt stöd och peppning <3
Sen tack till alla er som tror på oss och ännu större tack till alla er som Inte tror på oss, ni gör oss bara mer taggade att bevisa att vi faktiskt kan! TJEJER FATTA. VI SKA TILL PARIS! <3

fr.v: Ninnzan, Snotra, Miranda, Mandie, IpSa
liggande; coach Yonge


BrutalCS vill även tacka www.tbh.nu för bilderna till intervjun.

KOMMENTARER
Det finns inga kommentarer ännu :(
SENASTE ARTIKLAR