FORUM
FORUM
Forumindex / Counter-Strike: Global Offensive / CSGO Söker klan/spelare (samlingstråd)
2012-08-14 22:31#1

kAKAN
Ingen klan

Vice ordförande
3449

Här är den officiella söker klan/spelare tråden på BrutalCS. Endast i denna tråden söker ni klaner eller spelare. Ni får inte söka sponsorer eller annat.

Ni postar er ansökan i tråden, va noga med att skriva mycket information om dig eller er klan.

Tips:
*Klannamn / Nick
*Åldersgränser / Ålder
*Referenser / Erfarenheter
*Speciella krav
*Hur mycket tid som förväntas av spelaren / hur mycket tid du kan tänka dig lägga ner på en klan

Får du ingen respons genom tråden så kan du testa dig genom facebook, t.ex.
Counter-Strike Global Offensive (Sverige)


Endast ett inlägg per sida. Inget spam.

Senast redigerad 2015-03-15 23:57
1609 kommentarer, visar 1606-1609 - Första « ... 103 104 105 106 107 [108] » Sista
2016-10-14 10:50#1607

TjozzaN
Ingen klan

BrutalCS Noob
2

Tjena. Jag söker bara lite casual fooks till att spela med på kvällarna inget seriöst bara for fun. Inga tider men folk som brukar vara online på kvällar och dagar för den delen också. Man ska va trevlig tycka det är roligt och skämta. Inte bli irriterad under games för det går skit. 18+ är ett krav. http://steamcommunity.com/id/TjozzaN/
2016-10-17 22:41#1608

forestgrove
Ingen klan

BrutalCS Noob
3

Söker en "klan" eller några grabbar som vill styra upp något nytt. Suttit och nött en del med mina irls tidigare men tycker de är på tok för inaktiv om man jämför med mig. Sitter vid datorn månd-tors 17-23 i princip varje vecka och även varannan helg pga distansförhållande.
Spelat en hel del timmar på flera olika konton. För mig spelar det ingen roll hur mycket ni spelat tidigare. Kollar mer på potential för framtiden. Har sett flera 2500hrs killar/tjejer som är värdelösa.
20+ vill jag gärna att ni ska vara och ett stort plus är om det är i närheten utav gästrikland. Jag är själv 23år och bor där.
Ni ska kunna panga men inte vara världens bästa, iallafall tro det, och flamea sönder game efter game.

adda http://steamcommunity.com/id/mathiboi för mer info.
2016-10-18 17:52#1609

AZzzID
Ingen klan

BrutalCS Noob
1

Jag och en polare tänkte starta upp ett lag med höga ambitioner. Vi är 19 och 20 år och söker nu 3 spelare till ett ny uppstartat lag. Vi söker endast folk med erfarenhet och som vet hur man pangar! Just nu söker vi Rifler,IGL, AWPer.

Krav:
18+
2000+h på CS
Kunna ta sig till eventuella LAN
Tidigare lag erfarenheter inom CS eller andra FPS

Om detta låter intressant så kontakta gärna mig!
Steam: http://steamcommunity.com/id/970715/
2016-10-20 08:00#1610

arnetegel
Ingen klan

BrutalCS Noob
2

Hej!

anticute letar efter ett redan etablerat lag eller enskilda individer som är redo att satsa under en längre tid. anticute tillhandahåller laget en hemsida, spelserver samt voip.

Att få vara en del av anticute är en stor ära. anticute är inget vanligt lag, vi spelar tillsammans för att vi gillar varandra och vi bemöter alltid alla människor med största respekt. Målet med anticute är inte att bli bäst i världen, vi siktar på att bli riktigt duktiga och ungefär där ligger ambitionsnivån. Historiskt sett så har anticute alltid varit ett otroligt bra lag och presterat bra i alla tävlingar vi har varit med i. Dock så har detta aldrig skett i några officiella sammanhang.

Vi letar efter personer som har tröttnat på oseriösa klaner/personer och vill träffa människor som faktiskt är genuint trevliga och gillar spel. Det är mer än spelet som räknas och stämmer inte personkemin har du inget i laget att göra.

Vi ser att du som person har/är:
Fyllt 18 år (helst)
Flerårig erfarenhet av FPS
Engagemang
Aktiv (tre gånger / vecka)
Bra på att kommunicera
Trogen anticute och dess ideal

Roller:
Webadmin (hemsidan ska göras om och personen har ansvar för innehållet)
Lagledare
Taktikansvarig
Matcharrangör
Sniper
Assault

Historia:
Anticute startades upp av ett gäng spelare som tidigare spelat tillsammans i Subolesco, varpå de splittrades och gick åt skilda håll innan de återförenades i Anticute.

Den första generationen bestod av spelare från, på den tiden, rätt välkända CS-klaner som a-laget, epic, realitysucks och diva.

Det hela började med CS - vi spelade på ganska bra och såg väldigt lovande ut, men när vi skulle köra igång ordentligt och börja spela officiella matcher och liknande fick vi lite problem med spelare som flyttade och blev utan Internet och liknanden varpå de flesta ledsnade lite och vi trappade ner till en lägre nivå. Lite senare kom COD, ett spel som flera gamla spelare oberoende av varandra fastnade för.

När vi upptäckte att det var flera av oss som tyckte att det var kul så bestämde vi oss för att samla ihop gänget så gott det gick och spela lite.

Vi spelade på väldigt flitigt till fram till första patchen ungefär, en patch som de flesta i laget verkligen avskydde. Efter detta tappade vi motivationen lite och de flesta slutade spela. Undantagen var då arnetegel som sedan spelade cod och cod:uo i staRS samt supersork som gick till dignitas.

Anticute startade senare upp igen och börjande spela Call Of Duty 2. Vi skapade oss ett rykte även i detta spel då flera medlemmar i laget tillslut spelade i landslaget. Efter att vi slutat lira COD fortsatte vi så smått att spela CS och lite annat, dock aldrig på någon högre nivå utan bara för att kärnan i kollektivet verkligen älskar att spela ihop, oavsett om det är CS, COD eller MS-röj.

De som ville spela något spel på högre nivå gjorde det helt fritt i andra lag, dock förblev de (och kommer förhoppningsvis alltid förbli) trogna anticute och dess ideal.

Poängen med det hela är väl egentligen att anticute för de äldre medlemmarna blivit mycket mer än ett lag. Vi spelar och har kul, visst, men alla har i princip träffat alla och är kompisar IRL, trots att vi är utspridda över hela landet.

Kontakta Mikael "arnetegel" Vinberg vid intresse
www.anticute.se
https://www.facebook.com/anticutecollective/
mikael.vinberg@anticute.se
1609 kommentarer, visar 1606-1609 - Första « ... 103 104 105 106 107 [108] » Sista
AKTIVA TRÅDAR