FORUM
FORUM
Forumindex / Media / E-Sportsintresserad i Göteborg
2015-06-30 16:48#1

kAKAN
Ingen klan

Vice ordförande
3544

Hej där!
På sidan av BrutalCS så jobbar jag på en del andra företag, exempelvis BarStrike som jag hoppas att alla känner till!

För er som inte vet vad BarStike är så är det enklast förklarat som ett evenemang på utvalda sportbarer runtom i Sverige där E-Sport visas på alla skärmarna, med något sorts rabatterat pris på dryck och hamburgare. Allt för att samla ihop alla gamers till ett o annat ställe, för att visa att E-Sporten inte är nåt att leka med.

Just nu letar vi ambassadörer till diverse städer, och specifikt för denna ansökan så letar vi efter någon som kan representera BarStrike i Göteborg.
Det som ingår i jobbet är att ha kontakt med baren för att se till så att allting är fixat inför evenemanget, att ni gör en "pre-setup" för att se så att riggen funkar innan evenemanget sker, då det oftast streamas direkt ifrån en dator så krävs det att DU eller restaurangen har en dator som klarar av att streama på högsta inställningarna, och att nätet på plats är tillräckligt snabbt.

BarStrike är i uppstarten, därav är ersättningen begränsad till en maträtt och en dryck, om det inte är så att du själv väljer att ha en dialog med ansvarig på restaurangen.
Det vi kan ge dig är ett bra omdöme på CV't, du får behålla en BarStrike-piké, och förtur till förfrågan om att fortsätta att vara ambassadör för nästkommande evenemang.

Kim Andersson
Event & Human Resource Manager
Kontakt@Barstrike.com

Senast redigerad 2015-06-30 19:54
AKTIVA TRÅDAR