FORUM
FORUM
Forumindex / Hårdvara / Logitech G930 Headset (Problem)
2015-12-28 19:44#1

k0nan
Ingen klan

BrutalCS Poet
2204

Headset kopplas från automatiskt och återansluter igen och detta verkar uppstå med ca 5-10 min mellanrum oavsett vilka applikationer som används. Jag köpte detta igår och bytte till en ny idag som verkar ha samma problem. Någon annan här som upplevt liknande? Vad kan jag testa att göra?

Ps, har varit i kontakt med Logitechs kundtjänst men de verkar inte veta vad jag ska göra...

-------------------------------------------------

Genomförd felsökning som inte löst problemet:
* Bocka ur "Tillåt att datorn försätter denna enhet i strömsparläge" för samtliga enheter
* Omstart av dator
* Byte till nytt headset av samma modell
* Ominstallation av samtliga drivrutiner
* Användning med 5.1 ljud istället för surround
* Äring av turnOffInterval till "0" i Logitech Gaming Software\Resources\G930\Manifest\Device_Manifest.xml
* Användning av gammal version av Logitech Gaming Software (V 1.0.364)
* Användning av Logitech Gaming Software (V 8.58.183)
* Köra Logitech Gaming Software i kompabilitetsläge för Windows 7
* Uppdatering av samtliga enheters drivrutiner till senaste versionerna
* Uppdatering med Windows Update

Övrig användarinformation:
Antivirusprogram: AVG Free (Problem uppstår även vid avaktiverat)
USB Uttag: Kopplad via 2.0 uttag

Ljud-,video- och spelenheter Drivrutiner:
High Definition Audio Device (V 10.0.10586.0)
Realtek High Definition Audio (V 6.0.1.6716)
Logitech G930 Headset (V 8.53.0.2)

Ljudinspelningar och ljuduppspelningar Drivrutiner:
Microphone (Logitech g930 Headset) (V 10.0.10586.0)
Speakers (Logitech g930 headset) (V 8.53.0.2)
Speakrs (Realtek High Definition Audio) (V 10.0.10586.0)

Operativsystem: Windows 10 Pro
Datormodell: Asus K53SD

-------------------------------------------------
7 kommentarer, visar 1-7 - Första « [1] » Sista
2015-12-28 21:02#2

Sockerkorn
Ingen klan

Ledamot
1206

Den där Adaptern som kommer med headsettet, ta en liten tandpetare eller dylikt och tryck in den i det lilla hålet som finns där. Då startas "programvaran" om. Håll den nere i 15-20 sekunder.

2015-12-30 06:44#3

k0nan
Ingen klan

BrutalCS Poet
2204


Citat av Sockerkorn

Den där Adaptern som kommer med headsettet, ta en liten tandpetare eller dylikt och tryck in den i det lilla hålet som finns där. Då startas "programvaran" om. Håll den nere i 15-20 sekunder.


Testade detta men tyvärr utan resultat.
Enligt Logitech är det hårdvarufel. Konstigt dock att jag råkat få två st med exakt samma hårdvarufel i sånt fall
2015-12-30 14:02#4

Sockerkorn
Ingen klan

Ledamot
1206

Har haft samma problem, testa kontakta dom igen. jag fick hjälp utav deras support, dom har fått denna fråga och problem flera tiotusen tals gånger, hur dom inte vet hur man ska fixa det är helt otroligt.

Jag fixade mitt problem på ett åh annat sätt!

EDIT: Testa sätt stickan direkt i datorn och strunta i adaptern.

Senast redigerad 2015-12-30 14:03

2015-12-30 16:49#5

k0nan
Ingen klan

BrutalCS Poet
2204


Citat av Sockerkorn

Har haft samma problem, testa kontakta dom igen. jag fick hjälp utav deras support, dom har fått denna fråga och problem flera tiotusen tals gånger, hur dom inte vet hur man ska fixa det är helt otroligt.

Jag fixade mitt problem på ett åh annat sätt!

EDIT: Testa sätt stickan direkt i datorn och strunta i adaptern.


Detta var en utav de första testerna jag gjorde. Samma problem tyvärr :/
2015-12-31 11:02#6

Redmark
Ingen klan

BrutalCS Legend
1307

Aldrig haft detta problem, eller inte så länge. Bara att den koppla ifrån och tillbaka ett fåtal gånger, sen fungerar den som den ska.
2015-12-31 11:11#7

k0nan
Ingen klan

BrutalCS Poet
2204


Citat av Redmark

Aldrig haft detta problem, eller inte så länge. Bara att den koppla ifrån och tillbaka ett fåtal gånger, sen fungerar den som den ska.

hm, undrar vad som gör att det krånglar för mig och så många andra då. Verkar inte som Logitech riktigt klurat ut det heller.
2015-12-31 11:20#8

Redmark
Ingen klan

BrutalCS Legend
1307


Citat av k0nan


Citat av Redmark

Aldrig haft detta problem, eller inte så länge. Bara att den koppla ifrån och tillbaka ett fåtal gånger, sen fungerar den som den ska.

hm, undrar vad som gör att det krånglar för mig och så många andra då. Verkar inte som Logitech riktigt klurat ut det heller.

Jag vet att jag själv fick ändra på "turnOffInterval" den var jobbig som fan. Men jag satte bara på headsetet, lät den jobba och sen har den fungerat sedan dess.
7 kommentarer, visar 1-7 - Första « [1] » Sista
AKTIVA TRÅDAR