LOGIN
SENASTE ARTIKLAR
SENASTE NYHETER
NYHETER
Vi söker nu åter flitiga serveradministratörer här på BrutalCS. Vi är stenhårda med våra krav och för att spara tid för både oss och er så ber vi er att läsa igenom samtliga kraven vi ställer och endast ansöka om samtliga uppfylls helt och hållet.

Vad innebär det att vara serveradmin?
Kort och gott innebär det ju att recorda fuskare och sedan banna dem från våra servrar. Men det är inte så lätt som det låter. Man måste vara noggrann, man måste ladda upp demos och även hjälpa till att kontrollera demos som medlemmar och andra admins laddar upp. Det är tidskrävande och det innebär en del tråkigt jobb. Ansök inte till admin om du inte verkligen har viljan att hjälpa till och förbättra BrutalCS.

Erfarenhet
Våra serveradmins måste ha erfarenhet utav gaming. Man ska ha spelat CS i minst 3 år och man ska förstå att CS innebär en hel del tur och att det faktiskt finns duktiga spelare. Man ska alltså kunna se vad som är fusk och inte fusk.

IRC
Vi påpekar gång på gång att vi kräver att våra administratörer har full tillgång till IRC och veta hur det fungerar. Men ändå verkar folk ta väldigt lätt på detta kravet. Så jag understryker återigen vikten utav IRC. Har du inte ett auth och vet du inte hur man authar sig och får igång IRC/BNC så ansök inte förens du lärt dig detta. Är du inne i #BrutalCS dagligen så ser vi detta som ett stort plus när vi väljer ut nya admins.

Onlinetid på servrarna
Ibland får vi in ansökningar utav spelare som spelat under 10 timmar på en hel månad. Det är extremt lite och vi räknar inte det som tillräckligt aktivt för att få vara administratör hos oss. Vi ber er därför att kontrollera er onlinetid och endast ansöka om ni har över 30 timmars aktivitet. Har ni inte 30 så får ni spela tills ni har det och sedan ansöka.

Ert uppförande på servrarna
Om ni vet med er att ni uppfört er illa på våra servrar så ber vi er att inte ansöka. Grova svordomar, könsord, rasism och liknande grejer diskvalificerar er direkt.

Er ansökan
Om ni vill ha den minsta chansen så gäller det för er att skriva en ordentlig adminansökan. Vi vill veta vad du heter, din ålder, var du bor och vad du gör om dagarna. Vi vill även veta lite om din bakgrund inom e-sporten/CS. Glöm inte skriva ditt STEAMID. Att skriva tre rader räcker således inte, det visar bara att du inte orkar lägga ner tid på uppgiften och att du inte tar jobbet seriöst.

Krav som absolut måste uppfyllas
 • +17 år (Vänta med din ansökan om du fyller 17 år om en vecka).
 • Spelat CS minst tre år.
 • Aktiv på spelservrarna samt IRC (minst 30 timmar)
 • Mogen och kan uppföra sig hela tiden (Vi kontrollerar serverloggar).
 • Vet hur amx fungerar och vet hur man recordar demos.
 • Du ska vara "serviceminded" och glad.Ni ska kunna lösa konflikter och bråk enkelt utan att bli en del av dem.
 • Ni ska inte missbruka adminrättigheterna.
 • Du ska kunna våra regler.
 • Du ska kunna det svenska och engelska språket väl.

 • Känner du att serveradminstratör är något för dig, tveka inte att skicka en ansökan genom Kontakta oss, märk mailet med "Jobbansökan".

  Detta är vad ditt e-mail ska innehålla
 • Ditt namn
 • Ditt nick på sidan
 • Din ålder
 • Ditt SteamID
 • Berätta om dig själv och varför du skulle passa som serveradmin


 • Tänk på att kolla din skräppost för ibland hamnar vårt svar där.
  Vi har en hel del som söker till just serveradmin här på BrutalCS och vi har därför svårt att svara alla via mail. Så om du inte får ett svar kan du tolka det som att vi är tacksamma för din ansökan, men vi tycker inte du riktigt skulle passa som serveradmin.

  Ett svar kan dröja upp till två månader eftersom vi ibland sparar en ansökan till den dagen då vi känner att vi behöver fler admins.
  Skriven av:Christopher 'Ejziponken' Szabo
  Publicerad:2012-11-10 16:51
  Kommentarer:16
  Visningar:1647
  KOMMENTARER
  #1
  2012-11-10 16:53
  Notera att vi sänkt ålderskravet till 17 år.
  #2
  2012-11-10 17:50
  #1 det tror jag behövs
  #3
  2012-11-10 18:56
  #2 tycker personligen det inte borde finnas en åldersgräns då alla är olika och beter sig olika. Sen kan man se mognaden på jobbansökan och personens beteende i forumet & servern :) Men det där är bara min åsikt :)
  #4
  2012-11-10 19:16
  Ansökt. Kan passa på och hjälpa till nu när man ändå är arbetslös.
  #5
  2012-11-10 22:00
  #3 Så klart det borde vara en åldersgräns, sen kan ju givetvis många under åldergränsen vara utmärkta för jobbet, men då i dom få fall så är det antagligen en person som admins/styrelsen har kännedom av och kan då göra ett undantag.

  Men skulle det inte vara någon åldergräns så skulle ALLA söka som admin bara för att dom vill ha free slots etc.

  Förstår vad du menar, men som sagt. Åldergräns är inget att snacka om att det borde vara, sen om det är på gott eller ont att sänka den med ett år, det återstår att se. :)
  #6
  2012-11-10 22:03
  #5 Mjo, det du säger har du helt rätt i. Men tror man kommer finna flera ansökningar och det kommer medföra fler folk som är värda att vara admins. Kanske inte personer som e 13 typ men finns faktiskt folk som är 14-15 eller mer som är väldigt anpassade till att vara admins. Enda dåliga med dessa brukar oftast vara när dem vill lägga av så abusar dem istället för att avsäga sig. Så det är en risk man tar om man inte har 18+. Men du får inte sämre admins under tiden dem vill vara det. :rolleyes:
  #7
  2012-11-11 10:33
  Handlar ju också om dispyt hantering! En spelare på 14 år reagerar oftast inte lugnt och fint om någon kallar honom Admin jävel eller liknande.
  #8
  2012-11-11 22:05
  Fult mulig at en 17 åring er en like god admin som en 20 åring :)
  #9
  2012-11-11 23:20
  #8 beror på hur man mognat inget annat. Hur man är som människa. Finns folk som är 25+ men är inte anpassad till admin för 5 öre.

  #7 visst , men finns faktiskt folk som är mogna runt 14 med :) Kanske inte är ultimata att ha en 14 åring som admin om man e en förening som BCS men typ 16+ kanske hade varit helt ok i mina ögon :)

  Men detta är endast min åsikt
  #10
  2012-11-12 00:48
  Vi behöver folk som har spelat CS ett tag och vet vad dom gör, personer som har använt mIRC förut och vet hur de fungerar osv osv, är man t.ex. 14 år så kan det vara svårt att ha lärt sig allt.
  Och då är det ingen fråga om hur mogen man är.

  Hoppas det är många kompetenta personer som söker,
  Lycka till! :)
  #11
  2012-11-12 01:00
  dessa admins ;D
  #12
  2012-11-13 07:57
  Muli , just för dom som är 16 finns det undantag!
  Så dom kan fortfarande ha +17 år !
  #13
  2012-11-20 02:05
  Varför sänker vi från 18 till 17... ?
  #14
  2012-11-20 17:27
  Är 15 vårar och har spelat CS i i alla fall minst 3 år. Är admin på Lions server samt andra tidigare.

  Tråkigt att man inte kan ansöka men jag håller med #9. Det finns ju vissa som inte är kapabla till att vara admin fastän man är 25+

  Dock så måste ju gränsen gå någonstans och det är inte alla 15-16åringar som kan hantera en adminposition.

  Tycker fortfarande det är lika kul att spela eftersom att det nästan alltid finns administratörer online.

  Btw. Bara jag som är taggad inför julservern? :)

  Mvh
  #15
  2012-12-22 17:27
  #14 Det är ju inte förbjudet att ansöka om man tror att man ändå har kvalifikationerna som krävs.
  #16
  2012-12-30 17:15
  Räcker att skriva ut
  "Mognaden hos dem vi söker som admins är viktig"

  ^_^ Dessutom är det ju främst en aktiv spelare ingen ålder man söker. Abusar man admin posten kanske en ip ban ett par månader är lämpad eller lämplig bestraffning.

  Skulle själv ansökt om det inte vore för att jag jobbar och helst bara vill spela den tid jag faktiskt hinner spela datorspel :love:
  AKTIVA TRÅDAR
  BRUTALCS UNDERSÖKNING
  Vilka karta spelar du helst DM på? (391 röster)

  de_dust2
  de_mirage
  de_inferno
  de_nuke
  de_cache
  de_tuscan
  de_train
  de_season
  de_overpass
  Någon annan

  SOCIALA MEDIER