LOGIN
SENASTE ARTIKLAR
SENASTE NYHETER
NYHETER
Idag har vi aktiverat ett plugin som gör så att endast medlemmar med korrekt STEAMID ifyllt på profilen kan prata på Retakes samt KZ.

Förhoppningsvis lockar detta lite nya medlemmar till sidan samtidigt som det blir lugnare i voice-chatten på dessa servrar. Tänk på att bara för att du är medlem, så innebär inte det att du inte kan uppföra dig hur som helst och säga vad som helst. Vi kan fortfarande stänga av din mikrofon.

Fylla i STEAMID på profilen:
Tänk på att det ska vara ditt CSGO ID. Det ska alltså börja med en etta (1). Du får fram ditt STEAMID genom att skriva "status" i konsolen inne på en CSGO-server.

BILDFÖRKLARING
Skriven av:Christopher 'Ejziponken' Szabo
Publicerad:2015-04-09 13:35
Senast ändrad:2017-11-09 17:28
Kommentarer:13
Visningar:3925
KOMMENTARER
#1
2015-04-09 13:39
ÄNTLIGEN.... ;D
#2
2015-04-09 13:45
#1 Du har fel steamid i profilen, just so u know! :P
#3
2015-04-09 13:47
Inte så många som bryr sig så pass mycket att de faktiskt gör allt det bara för att prata plus det ger ännu mindre motivering/anledning för admins att lira och de är redan sjukt inaktiva så meh.
#4
2015-04-09 13:50
#3 Hur påverkar de admins motivering till att lira? Vad jag förstått så tycker admins att det är jobbigt när alla ska prata och tjabba fritt. På detta viset blir de ju medlemmar som kan prata med varandra utan att massa ryssar osv lägger sig i och förstör samtalen.
#5
2015-04-09 13:55
Fast om admins varit aktiva så hade det inte spelat någon roll om där var ryssar osv som lagt sig i för de hanterat det direkt, right? Nu kommer det endast bli några enstaka som pratar och blir allmänt mycket tråkigare. :3
#6
2015-04-09 13:56
#5 mja vi får väl se. Alla kanske reggar sig! :D
#7
2015-04-09 13:59
Hur kan admins tycka det är jobbigt när alla ska prata och tjabba förresten? De kan ju bara tysta en person? Är ju värre för alla andra som måste lida när admins inte är inne och folk spammar fritt i evigheter innan en admin faktiskt kommer in. Att ni gör såhär påverkar inte sånt, även reggade medlemmar kan spamma fritt när det finns så mycket inaktivitet. Men enjoy (:
#8
2015-04-09 17:47
#7 Har inte CSGO en mute knapp som 1.6 har ?
#9
2015-04-09 17:49
Låter riktigt bra +1 Hoppas på fler aktiva medlemmar <3
#10
2015-04-09 21:24
Hoppas på att många fler reggar sig nu :)
#11
2015-04-10 00:45
#2

Konstigt.. :P Får kolla på det imorgon! :)
#12
2015-04-10 16:07
#3 #5 #7
"Inte så många som bryr sig så pass mycket att de faktiskt gör allt det bara för att prata"

Det må vara ett extra steg för att få prata på servrarna (d2only och kniv är väl de enda med voice enabled så vitt jag vet) men det är också ett steg längre för troll och regelbrytare att gå, många av dem vill inte gå det extra steget bara för att störa servern/admins. Admins får då enklare och snabbare ta tag i trollen och regelbrytarna som finns. Jag vet många spelare på specifikt knivservern som har spelat med voice_enable 0 endast för att slippa att få sina öron förstörda


"Fast om admins varit aktiva så hade det inte spelat någon roll om där var ryssar osv som lagt sig i för de hanterat det direkt"

Vi serveradministratörer har också skola, jobb och utbildning att passa oss efter, !report funktionen finns till där för er spelare att rapportera när någon förstör spelet eller bryter mot några regler. Många som rapporterar skriver endast ett nick eller ger inte tillräckligt konkret information för att serveradministratörerna ska kunna veta vilken server eller vilken specifik spelare det gäller.


"Nu kommer det endast bli några enstaka som pratar och blir allmänt mycket tråkigare. :3"

Om du tycker att det blir tråkigare så får du väl pusha dina medspelare att registrera sig och fylla i steamid för att få prata igen ;)


"Hur kan admins tycka det är jobbigt när alla ska prata och tjabba förresten?"

Ibland har man en dålig dag eller diverse krämpor.
Även om vi serveradministratörer har verktygen till hands så ska vi inte behöva använda dem till att tysta "snällt" folk (i detta sammanhanget folk som sköter sig och använder mikrofonen till det den skas för alltså diskussioner). Folk får mer än gärna föra en diskussion men ibland så blir det bara för mycket och när man som admin då går imellan/tystar en spelare så får man till stora delar skit kastad på sig från just spelarna. självklart finns det också de som hyllar en för att man satte stopp för deras diskussioner också men den gruppen är mycket mindre än den man får skit ifrån.
Det har varit en del gånger som jag låtit en diskussion vara just på grund av att den inte bryter mot någon regel i regelverket vi har. Antingen får vi skit från ena sidan eller andra sidan, skit hursom får vi!


"De kan ju bara tysta en person?"

Det är inte bara att tysta en person hur som helst bara för att man kan, man måste ha koll på situationen, se om personen bryter mot någon regel eller inte, personligen hade jag sett att vi utökar och förtydligar §10 Mikrofon och vad användandet innebär istället för "Mikrofonen är främst till för att hjälpa medspelare framåt mot seger."


"Är ju värre för alla andra som måste lida när admins inte är inne och folk spammar fritt i evigheter innan en admin faktiskt kommer in."

Det finns även verktyg tillgängliga för spelarna för att slippa troll och oresonliga personer.
!report för att rapportera till admins om regelbrytningar och regelöverträdelser.
!sm så att du själv kan mutea spelare så du slipper höra dem
scoreboard > block communications som är inbyggt i csgo fungerar dessutom minst lika bra.
#13
2015-04-12 01:14
Äntligen... :drool:
AKTIVA TRÅDAR
BRUTALCS UNDERSÖKNING
Vilka karta spelar du helst DM på? (492 röster)

de_dust2
de_mirage
de_inferno
de_nuke
de_cache
de_tuscan
de_train
de_season
de_overpass
Någon annan

SOCIALA MEDIER