LOGIN
SENASTE ARTIKLAR
SENASTE NYHETER
NYHETER
Games4U skickade idag ut ett mail till sina medlemmar där man förklarar att en medarbetare som arbetat med hemsidan kan ha stulit personuppgifter då personen haft direkt tillgång till deras system.

Vi uppmanar er därför att byta lösenord på BrutalCS och andra hemsidor om ni har samma lösenord som ni haft på G4U.

Citat

Hej,

En medarbetare har utnyttjat sin position som projektanställd inom Games4u. Personen har haft tillgång till delar av föreningens system, och har under sitt arbete jobbat bland annat med att utveckla vår verksamhet. Personen har avvikt från sin anställning, och med anledning av detta vill vi informera om händelsen.

Företaget som utvecklar Games4us system har inget med händelsen att göra, utan det rör sig om en person som var direkt anställd av oss. Personen hade tillgång till bland annat medlemsuppgifter.

Vi vill uppmana samtliga medlemmar att direkt återkoppla till oss om ni kontaktas (via e-post/sms) av personer/organisationer ni inte har haft kontakt med tidigare. Detta eftersom vi kan använda dessa uppgifter för att se hur läget utvecklar sig, eftersom rättslig efterföljd sannolikt kommer följas inom kort.

Slutligen vill vi för er bästa säkerhet rekommendera att ni byter lösenord på Games4u, samt på andra sajter/program där samma lösenord används.

Vi beklagar det inträffade och tycker det är otroligt tråkigt att personer vi tror på ska vara bra för det framtida Games4u begår en sådan handling. Vi återkommer när vi vet mer och informerar er om processen.

Styrelsen,
Games4u
Skriven av:Christopher 'Ejziponken' Szabo
Publicerad:2015-09-05 19:11
Senast ändrad:2015-09-05 19:12
Kommentarer:2
Visningar:948
KOMMENTARER
#1
2015-09-06 08:32
Krypterar inte alla lösenorden innan de lägger till de i sina databaser? :confused:
#2
2015-09-06 10:52
#1 Krypteringar kommer man ju trots allt förbi.
AKTIVA TRÅDAR
BRUTALCS UNDERSÖKNING
Vilka karta spelar du helst DM på? (501 röster)

de_dust2
de_mirage
de_inferno
de_nuke
de_cache
de_tuscan
de_train
de_season
de_overpass
Någon annan

SOCIALA MEDIER