LOGIN
SENASTE ARTIKLAR
SENASTE NYHETER
NYHETER
Under gårdagen tackade ex. MYM nej till sin ESWC Asia-plats - ett läge som Crack Clan förvaltade genom att ta över inbjudan. Skälet var att polackerna saknade en organisation som kunde backa laget finansiellt, något som sidan Espmania.pl nu menar på har förändrats.

Enligt en källa till den polska sidan kommer laget att fullfölja sina planer med att åka till ESWC Asia, detta som ett resultat av att laget hittat en ny organisation. Hur det går hand i hand med finska Crack Clans drömmar om att få åka till Asien har ännu inte förklarats.

Samtidigt skriver en annan polsk sida vid namn Gameback att TwAizZ - manager för laget under MYM-tiden - kommer att besöka en konferans i Danmark. Under konferansen kommer en ny organisation se dagens ljus, där såväl sida som ett helt nytt lag presenteras.

Ytterligare ett besynnerligt faktum är att den som anordnar konferensen är ingen mindre än The1Crow - en man som figurerade som både redaktör och organisatör hos MYM. Inget är ännu officiellt, och om detta är polackernas nya organisation får vi se imorgon.

Källor:
Espmania
Gameback

* Efter att ha pratat med contE från Crack Clan kan BrutalCS avslöja att laget trots allt kommer att åka till ESWC Asia - detta då finnarna inte ersatte f.d. MYM utan x3o. Enligt contE har laget redan ordnat med hotell, flyg och andra förnödenheter.
Skriven av: 'Kane'
Publicerad:2009-04-16 23:32
Kommentarer:2
Visningar:1101
KOMMENTARER
#1
2009-04-17 01:03
Nice, exklusiva saker :P
#2
2009-04-17 16:18
Nice nice :) Såna här nyheter gillar jag :P
AKTIVA TRÅDAR
BRUTALCS UNDERSÖKNING
Vilka karta spelar du helst DM på? (371 röster)

de_dust2
de_mirage
de_inferno
de_nuke
de_cache
de_tuscan
de_train
de_season
de_overpass
Någon annan

SOCIALA MEDIER