LOGIN
SENASTE ARTIKLAR
SENASTE NYHETER
NYHETER
Natten fortsätter och de mastiga konspirationerna stackar upp till ännu en nyhet. Morgondagens konferens i Danmark tycks snarare husera de svenska kvinnliga cs-spelarna från Les Seules än ett par polacker. Detta då konferensen medföljs med en banner där slagordet "Pink Revolution" står i fokus.

Som bekant kan rosa enbart associeras med tjejer, och därför drar vi på BrutalCS den uppenbara slutsatsen att ett tjejlag - troligtvis Les Seules - är de som kommer bli upplockade. Vilka blir då f.d. MYMs numera mytomspunna organisation?

EG gick ut under dagen med ett uttalande att de under natten kommer att släppa en stor bomb, något som skulle kunna vara att de ersatt sitt nuvarande lag med polackerna. En troligare nyhet är emellertid att de bytt ut Hanes mot antingen Method eller Volcano.

Det som slänger napalm på trädstubben i spekulationerna om EG tar in f.d. MYM är att EG har en ESWC-plats, och som bekant har f.d. MYM sagt att de nu fått en plats till ESWC Asia. Om EG skulle sparka sitt nuvarande lag skulle det nya ta över inbjudan.

Vid kl. 1.00 får vi svar på några av våra frågor, då mannen bakom EG, Alex Garfield, kommer att gästa DjWheats show Live on Three.

Kolla live här:


Skriven av: 'Kane'
Publicerad:2009-04-17 00:00
Kommentarer:3
Visningar:879
KOMMENTARER
#1
2009-04-17 00:46
Vafan, varför är Ejz på bild i streamen? :o
#2
2009-04-17 01:18
Ejziponken säger:
*alltås pratar äckeltjejen fortfarande
#3
2009-04-17 01:25
japp

Edit: Hon kommer med massa ursäkter.

Edit2: Nu kommer Alex Garfield. WOHOO

Edit3: Team EG tar in WC3 spelare
AKTIVA TRÅDAR
BRUTALCS UNDERSÖKNING
Vilka karta spelar du helst DM på? (354 röster)

de_dust2
de_mirage
de_inferno
de_nuke
de_cache
de_tuscan
de_train
de_season
de_overpass
Någon annan

SOCIALA MEDIER