LOGIN
SENASTE ARTIKLAR
SENASTE NYHETER
NYHETER
Tänkte bara påminna er spelare om att ni måste fylla i steamid här på sidan för att ha en chans att vinna i publictävlingen.

Redan imorgon 30/9 (00.01) slutar tredje omgången och en vinnare ska koras. Varje månad har en medlem chansen att vinna ett presentkort på maxfps för 500 kr. Tävlingen går ut på att den som spelat mest på våra publicservrar varje månad vinner.

För att kunna vinna måste man vara godkänd medlem här på BrutalCS och man måste även fyllt i sitt steamid i profilen (för att vi ska hitta er), men ni behöver inte anmäla er till tävlingen. Ni kan spela på alla våra publicservrar och er onlinetid kan ni följa HÄR!

Sista dagen varje månad så kommer vi skriva en nyhet där vi presenterar vinnaren. Om inte vinnaren kontaktar oss inom 7 dagar så går priset över till nästa person i listan som har mest onlinetid. I denna tävling får även admins delta.

Tävlingsschemat
Start: 1/9 - Slut: 30/9


Tävlingen är tänkt att belöna de som tillbringar mycket tid på våra publicservrar. Om ni tänkt delta i tävlingen måste ni se till att ert steamid är ifyllt här på sidan. Har ni några frågor kan ni ställa dem i en kommentar här i nyheten.
Skriven av:Christopher 'Ejziponken' Szabo
Publicerad:2009-09-29 21:19
Kommentarer:2
Visningar:613
KOMMENTARER
#1
2009-10-01 04:56
Haha om dom nu trodde att dom skulle vinna. Grattis Bastra NÖRD.
#2
2009-10-02 01:54
#1 Hängiven* ;) inte nörd!
AKTIVA TRÅDAR
BRUTALCS UNDERSÖKNING
Jag gillar: (219 röster)

Mapvote med RTV/Nomination
Strikt maprotation
Vet inte / kvittar!

SOCIALA MEDIER