LOGIN
SENASTE ARTIKLAR
SENASTE NYHETER
NYHETER
Senaste tiden har vi recenserat ett par produkter och fler recensioner är på gång. Tommy håller just nu på att testa tangentbordet Logitech G510 medan Apexi tar sig en titt på Arctic sound P321 och Steelseries 7H.
Skriven av:Christopher 'Ejziponken' Szabo
Publicerad:2011-01-25 18:53
Senast ändrad:2011-01-25 18:55
Kommentarer:19
Visningar:1097
KOMMENTARER
#1
2011-01-25 18:56
Många fina recensioner :)
#2
2011-01-25 18:57
Gött !
#3
2011-01-25 19:05
Steelseries 7H ska det bli intressant att läsa om:)
#4
2011-01-25 19:19
Riktigt bra recensioner!
#5
2011-01-25 19:32
Kan nu i förhand skriva att Logitech G510 är ett bra tangentbord. Mer får ni läsa när recensionen kommer upp inom kort!
#6
2011-01-25 19:49
Vissa är ju faktiskt ganska gamla
#7
2011-01-25 19:52
ska se till att missa dem
#8
2011-01-25 20:02
Ser fram emot att läsa recensionen om 7H
#9
2011-01-25 21:36
riktigt nice! väntar på 7h !:D
#10
2011-01-25 22:44
Tycker det är kul att ni gör recensioner här på BCS :) Tackar!
#11
2011-01-25 23:51
Spännande
#12
2011-01-26 12:53
Kommer det en recension om Logitech G110? :P
#13
2011-01-26 17:36
Ursäkt för att använda föreningens pengar på prylar till er själva? :angry: :angry: :angry: :angry:
#14
2011-01-26 17:46
#13 Under 2010 köpte vi 1 sak som vi recenserade för föreninges pengar. Allt annat fick vi sponsrat.

Dessutom brukar vi lotta ut produkterna bland våra admins, som ett tack för deras hårda arbete i föreningen.
#15
2011-01-26 19:15
#13
Det lockar besökare från siter som maxfps och prisjakt vilket leder till fler medlemmar, så att vi får högre bidrag och föreningen tjänar på det i slutändan :) Och precis som Ejzi sa så betalade vi för en produkt under hela 2010, runt 600kr tror jag det var, vi hade budgeterat 15 000 kronor har jag för mig... Så vi har verkligen lyckats otroligt bra med att få upp recensioner gratis och spara in pengar för kommande år!
#16
2011-01-26 19:44
ni borde skriva i recensionerna vem som gör recensionen :confused:
#17
2011-01-26 21:26
#16 Det kommer
#18
2011-01-26 23:40
Ska bli spännande att läsa om G510 :D
Bästa med BCS är ju recensionerna ingen annan community kan sno ifrån BCS iaf! :drool:
#19
2011-01-27 21:39
:o :) :D :/ :confused: :cool: :cry: ^_^ :love: >:( :drool: :rolleyes: <:( :O
AKTIVA TRÅDAR
BRUTALCS UNDERSÖKNING
Vilka karta spelar du helst DM på? (267 röster)

de_dust2
de_mirage
de_inferno
de_nuke
de_cache
de_tuscan
de_train
de_season
de_overpass
Någon annan

SOCIALA MEDIER